NM 2015 og treninga

Helgens NM ga en skikkelig motivasjonsboost! Konkurransesirkuset gjør alltid det for min del:-) Antidoping Norge var der også, så det var litt kaos bak scenen... Hehe;) Bra at NKF har inngått et samarbeid med dem! Gleder meg allerede til å dømme til våren, så får vi se hva jeg gjør til høsten(!?) Eller våren 2016...;)

Nå blir det forøvrig litt mer styrke enn spinning igjen.. Har kjørt på med spinning 3 dager i uka i permisjonen min, samt 2-3 dager i uka med styrke. Fra august har jeg hatt to ganger spinning og en dag styrke i uka, men ofte tatt litt styrke etter spinningøkta i tillegg:-)

Fremover nå blir det en periode med spinning en gang i uka og styrke 2-3 ganger. Skal få inn litt roing igjen også.. Jeg prioriterer trening veldig høyt, men selvfølgelig kommer familie og jobb først!

Under ser dere sukkerfri og fettfattig sjokoladepudding! Den var faktisk veldig god:-) Med Sukrin og bær til, samt sukkerfri vaniljesaus... Godt må ikke alltid være usunt;) Men så klart - vanlig sjokoladepudding fra Piano er best!

Jeg var forøvrig en tur på sykehuset for å ta blodprøver i går, og da fant jeg norske "Iron Man" magasinet!:-) Visste ikke det fantes engang... ; Mye bra innhold må jeg si!

Mandag ble det spinning med Kjell Erling. Han er en av de beste spinninginstruktørene på Family, og har også bra musikk!;)

Tirsdag hadde min kjære bursdag, så da var det treningsfri.

Onsdag var det bena sin tur:

Knebøy

Strak markløft

Gående utfall

Lårcurl i supersett med

Benspark

Benpress

Kick-back i kabel

Litt dips og chins

Torsdag (fri fra jobb) - rygg og bryst: Stangroing i supersett med

Benkpress med hantler

Flyes i kabel i sett med

Smal nedtrekk

Enarms hantelroing i sett med

Push-ups i slynger

Mage i slynger

I morgen har jeg også tatt en feriedag, så da blir det styrke på armer og skuldre. Også skal jeg vaske litt hos mormor og bestefar❤ Fikk vaska og fiksa litt hjemme i dag også. Rukket mye i dag egentlig, både vært på lunsj med min kjære mann, samt kaffe med en venninne på kvelden:-)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Kristine

Kristine

36, Fredrikstad

Er nå tilbake på trening for fullt. Med 2 barn, må ting planlegges nøye. Jeg debuterte i Athletic Fitness høsten 2011. Målet er å komme tilbake i enda bedre form! I mellomtiden har jeg blitt godkjent Fitness - og kroppsbyggerdommer. Det blir gøy å få være med på å påvirke utviklingen her. Er ellers lidenskapelig interessert i en sunn livsstil og hard trening. Jeg synes det er gøy å lage sunn, proteinrik og variert mat, samt proteinrike kaker og bakst. Har en datter på 1 år og en sønn på 7 år, samt en fantastisk mann, som jeg er så heldig å dele denne livsstilen med! Roger er Personlig Trener på Family Sports Club. Han har også tatt kurset Kost og Trening, og Kosthold og Helse på NIH. Familien har alltid førsteprioritet, og for å ha energi og overskudd til dem, er det viktig å opprettholde treningen og et sunt kosthold <3 På Instagram - kristinevinje

Kategorier

Arkiv

hits