Trening, Norway Open og svenskehandel

Tida bare flyr avgårde! Fredag ble det en snartur over grensa mens junior var i bursdag. Bildet under viser kun en brøkdel... Alt kjøttet og kyllingen lå allerede i fryseren. Det ble topp på handlevogna - og den vogna er ikke liten!!

Lørdag var det klart for å dømme utøvere i Norway Open. Jeg var kun med halve dagen, og glad for det! De hadde nemlig holdt på helt til halv to på natta... Dårlig planlegging av arrangørene, ikke holdbart i det hele tatt. Regner med at de legger konkurransen over to dager neste år!? Ellers kan de få problemer med å få dommere til å stille opp tror jeg... Artig var det! Og spesielt gøy å se at de jeg hadde på pallen, kom på pallen:-) Litt vanskeligere med AF, iom styrkeøvelsene teller endel. Men - når en utøver helt tydelig har "bitch tits", ja da settes han på sisteplass...;)

Mandag testa jeg en økt med høyreps etter spinning. Det vil si at jeg kjører lettere vekter og ca 20 reps. Det var lenge siden merka jeg, ble ganske så støl også!

Nedtrekk

Nedpress med stang bredt grep (lats)

Kabelcross bakside

Sidehev i kabel - på alle fire

Booty builder

Nå har jeg vært i Kongsvinger med jobben et par dager. Trivelige folk der altså!

Jeg skulle en kjapp tur ned i "Fitnessenteret" på hotellet i går, men det var jo bare komisk..;) Et lite rom med 2 kg hantler, en skranglete tredemølle og tre apparater til på overkropp - med lufttrykkmotstand. Og ikke nok med det, solariumet var i samme rom! Skulle tatt seg ut om jeg la meg der mens noen andre trena! Haha:-) Men 10,- for 8 min var jo rimelig.. Jaja, jeg fikk tatt litt push-ups, push-ups på ball, bulgarsk utfall, fronthev (mange reps!), lårcurl på ball, situps på ball og litt løping på mølla.

Jeg merker at det er viktig for meg å trene - for å få energi til jobb og hverdag, men like mye velvære og for p unngå stive skuldre og nakke. Jeg merker raskt dersom det går noen dager uten trening. Migrenen kommer snikende... Får ikke trent i morgen, men kanskje en gåtur med ungene isteden:-) Fredag blir det spinning og styrke.

Har fri fra jobb fordi vi også skal en tur til fotografen og ta bilder av barna, og noen med oss alle fire kanskje;)

Lørdag skal jeg på NM på Chateau Neuf å dømme igjen! Gleder meg!:-)

Er det forresten noen som har testa kolonial.no? Genialt! Må prøve en dag!

2 kommentarer

missmommy.blogg.no

23.09.2015 kl.22:49

Hørtes ut som en flott dag:)

Kristine

23.09.2015 kl.22:53

missmommy.blogg.no: Ja, flere dager..;))

Skriv en ny kommentar

Kristine

Kristine

36, Fredrikstad

Er nå tilbake på trening for fullt. Med 2 barn, må ting planlegges nøye. Jeg debuterte i Athletic Fitness høsten 2011. Målet er å komme tilbake i enda bedre form! I mellomtiden har jeg blitt godkjent Fitness - og kroppsbyggerdommer. Det blir gøy å få være med på å påvirke utviklingen her. Er ellers lidenskapelig interessert i en sunn livsstil og hard trening. Jeg synes det er gøy å lage sunn, proteinrik og variert mat, samt proteinrike kaker og bakst. Har en datter på 1 år og en sønn på 7 år, samt en fantastisk mann, som jeg er så heldig å dele denne livsstilen med! Roger er Personlig Trener på Family Sports Club. Han har også tatt kurset Kost og Trening, og Kosthold og Helse på NIH. Familien har alltid førsteprioritet, og for å ha energi og overskudd til dem, er det viktig å opprettholde treningen og et sunt kosthold <3 På Instagram - kristinevinje

Kategorier

Arkiv

hits