Sukkerfri, proteinrik og kalorifattig kokosbollekake!

For godt til å være sant?! Neida, og veldig enkelt å lage!

3 eggehvitter stivpiskes

2 ss sukrin eller annen søtning

4 gelatinplater

Noen dråper stevia vaniljedråper (kan sløyfes)

Alt has i en springform eller annen form. Strø kokos i bunn så den ikke setter seg fast. Jeg brukte en fettredusert variant fra iHerb.

Røren stivner på ca 30 min! Heldigvis, for når jeg først har lyst på noe søtt, så har jeg lyst på det uten å vente...

Glasuren lagde jeg av ca 2 ss kesam, 2 ss philadelphia ost 3%, stevia dråper vanilje, 1 ss sukrinmelis, 1 ss proteinpulver og 1 ss rent kakao pulver.

Her ser dere forøvrig noe av innholdet i pakka fra Funksjonell Mat:-) Blir spennende å teste både ostekake, fibersirup og det nye sukrinet som er like søtt som sukker.

Ser dere den flotte IKEA tallerkenen? Hehe, praktisk til hverdags, men burde kanskje bruke finserviset for bildenes skyld? Haha..

Nå skal det sies at denne ble altfor søt, jeg ble nesten litt kvalm...! Men så tok jeg sukrinmelis istedenfor sukrin i bunnen og uten å måle. (lagde den før jeg henta pakka fra Funksjonell Mat, så var tom for sukrin).

Ingen trening i dag, Roger jobba og var på foreldremøte på SFO. Får ta en økt i morgen kveld! Eller kanskje på treningssenteret på Fornebu?! Hvis jeg trener der, er vel køen på veiene mindre når jeg er ferdig!? Håper ikke det regner i morgen tidlig - kjipt å kjøre da..

Jeg ble litt ivrig på møbelshopping på nettet i går kveld også. Dere har vel hørt om Eames stolene?! Ups..;) Skal vise senere.

Natta!

2 kommentarer

Missmommy.blogg.no

16.09.2015 kl.23:00

NAM! Takk for tips:)

Kristine

23.09.2015 kl.22:52

Missmommy.blogg.no: Bare hyggelig!

Skriv en ny kommentar

Kristine

Kristine

36, Fredrikstad

Er nå tilbake på trening for fullt. Med 2 barn, må ting planlegges nøye. Jeg debuterte i Athletic Fitness høsten 2011. Målet er å komme tilbake i enda bedre form! I mellomtiden har jeg blitt godkjent Fitness - og kroppsbyggerdommer. Det blir gøy å få være med på å påvirke utviklingen her. Er ellers lidenskapelig interessert i en sunn livsstil og hard trening. Jeg synes det er gøy å lage sunn, proteinrik og variert mat, samt proteinrike kaker og bakst. Har en datter på 1 år og en sønn på 7 år, samt en fantastisk mann, som jeg er så heldig å dele denne livsstilen med! Roger er Personlig Trener på Family Sports Club. Han har også tatt kurset Kost og Trening, og Kosthold og Helse på NIH. Familien har alltid førsteprioritet, og for å ha energi og overskudd til dem, er det viktig å opprettholde treningen og et sunt kosthold <3 På Instagram - kristinevinje

Kategorier

Arkiv

hits