Gåtur og nettshopping

I dag ble det en avslappende dag uten planer. Deilig det innimellom! Nå blir det jo to helger på rad med både NO og NM. Amelia er heldigvis bedre og ikke hatt feber på dagen;)

Roger var en tur på trening, men jeg pleier å ha treningsfri søndag og tok med barna på en gåtur langs Glommastien. Det var oppkvikkende og deilig med frisk luft. Amelia sovna etter å ha sett litt på endene;)

Jeg fikk sett ferdig fimen fra i går mens gullet sov, for som vanlig slokna jeg på sofaen halvveis ut i filmen... Bra det var noen timer leie igjen!

Og nå i kveld ble det litt shopping - det er jo så mye fint å få til jentebabyer! Og noe til junior så klart. Til meg selv blir det mest sko som handles, må lissom prøve klærna først. Blir nok uansett noen nye treningsplagg neste helg, det er jo alltid stands og rabatterte priser på stevner!:-)

Jeg tok en soltime på Vetlestua i dag også, det var lenge siden! Følte at sommerfargen var litt på vei vekk nemlig... I morgen er det Babysvømming og Aleksander skal også bli med:-) Gleder oss veldig til det! Og siste, men ikke minst - må huske på å gå bort og stemme. Bruk stemmeretten din!

Nå er det Blå Ögon - det står på opptak også, nemlig stor sjanse for sovning..

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Kristine

Kristine

36, Fredrikstad

Er nå tilbake på trening for fullt. Med 2 barn, må ting planlegges nøye. Jeg debuterte i Athletic Fitness høsten 2011. Målet er å komme tilbake i enda bedre form! I mellomtiden har jeg blitt godkjent Fitness - og kroppsbyggerdommer. Det blir gøy å få være med på å påvirke utviklingen her. Er ellers lidenskapelig interessert i en sunn livsstil og hard trening. Jeg synes det er gøy å lage sunn, proteinrik og variert mat, samt proteinrike kaker og bakst. Har en datter på 1 år og en sønn på 7 år, samt en fantastisk mann, som jeg er så heldig å dele denne livsstilen med! Roger er Personlig Trener på Family Sports Club. Han har også tatt kurset Kost og Trening, og Kosthold og Helse på NIH. Familien har alltid førsteprioritet, og for å ha energi og overskudd til dem, er det viktig å opprettholde treningen og et sunt kosthold <3 På Instagram - kristinevinje

Kategorier

Arkiv

hits