Seteleie!? Og første skoledag!

Jada, lille frøkna ligger i seteleie, men er ikke festet.. Planen om å føde normalt uten smertestillende ser ut til å briste. Tungt å akseptere egentlig. Jeg hadde en så flott opplevelse med fødselen da Aleksander kom;) Det var selvfølgelig j.. Vondt, ikke vits å si noe annet - men ville absolutt gjort det igjen! Det å være med og kjenne alt hele veien - fantastisk!:-)

Jaja, ikke bare ligger ho i sete - ho er også estimert til å være veldig lita.. De vil ikke la meg gå så mye lenger, fordi de er usikre på om hun legger på seg:( Jeg er også i fin form, ingen hevelser, hatt jevnt lavt blodtrykk hele veien og ingen tegn på svangerskapsforgiftning eller andre ting. Ikke har jeg bekkenløsning heller, bare tidligere kynnere enn sist - og mer trøtt. Altså helt normalt!:-)

Alt ser bra ut på ctg, gjennomstrømming i navlesnor og morkake ser også bra ut.. Altså uvisst hvorfor lita, men hun spreller og ser ut til å ha det helt ok der inne!

Jeg har vært hos akupunktør og Moxabehandling på Klinikk Bedre Helse for å stimulere henne til å snu seg, men ikke vært vellykket dessverre. Det var uansett verdt forsøkene! Takk for hjelpen Kari!

Forrige fredag var jeg på sykehuset for å forsøke og snu henne fra utsiden, men nei - frøkna lot seg ikke rikke og spente benet imot på andre siden av magen. Hehe - sterk vilje allerede der inne ho her ja!;)

Får bare gå og vente litt til vel - og håpe det starter av seg selv slik at hun kommer ut uten keisersnitt!

Nå skal jeg støvsuge og skifte på senga - kanskje det hjelper!? Vi fikk en annen oppfordring også da så klart, så vi får se!

Her er Aleksander fra første skoledag. De har hilst på både rektor og kontaktlærer. Vi var ikke lite stolte heller.. Vakre, store gutten vår! Her sitter han som nummer to fra venstre

Han har forøvrig hatt en super start på skolen og synes det hele er hemt topp!:-) Ikke noe er bedre enn det! Fikk gjort litt for mye i matteboka før jeg stoppa han men - det med at lekser er stas går vel over tenker jeg...

Ellers så starta han med skrubbsår her og der - etter å ha sykla med firehjulssykkel ned en bakke som ikke var lov. Dag 2 hadde han blod over hele seg - fikk en ball på nesa som endte med en god del neseblod. Jaja - det går litt hardere for seg på skole/SFO enn i barnehagen.

Begynner å få dreisen på boktrekking igjen også - var litt lenge sida det ja!;)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Kristine

Kristine

35, Fredrikstad

Jeg er nå gravid og treningen er derfor veldig annerledes om dagen. For å bygge et lite mirakel, kreves både mer mat og hvile - og jeg lytter alltid på kroppen. Jeg debuterte i Athletic Fitness høsten 2011. Målet er å komme tilbake i enda bedre form! I mellomtiden jobber jeg med å bli godkjent Fitness - og kroppsbyggerdommer. Er ellers lidenskapelig interessert i en sunn livsstil og hard trening. Jeg synes det er gøy å lage sunn, proteinrik og variert mat, samt proteinrike kaker og bakst. Har en sønn på 6 år og en fantastisk mann, som jeg er så heldig å dele denne livsstilen med! Roger er Personlig Trener på Family Sports Club. Han har også tatt kurset Kost og Trening på NIH. Gutta mine betyr alt for meg, og nå snart ei lita tulle.. <3 På Instagram - kristinevinje

Kategorier

Arkiv

hits