Sommerferien som høygravid!

Nå er det lenge siden ja.. Mange forbedringer på blogg-appen også. Har liksom ikke hatt motivasjon eller lyst til å blogge noe i denne varmen! Men nå - kjeder jeg meg litt... Orker ikke gjøre så mye hver dag og har allerede sett ferdig Orange is the new black og Homeland på Netflix..

For en gangs skyld har vi jo hatt en helt fantastisk sommer!:-) Folk har spurt hvordan jeg som høygravid har taklet dette... Jeg elsker varmen, men det er klart det har blitt ekstra mye bading og bruk av vifte i år, ikke verre enn det egentlig!

Her ser dere forresten forrige innkjøp fra iHerb. Har blitt lite i det siste.

Påfyll fra Norkost;)

Family Sports Club feiret 25 år!:-) Flott oppvisning! Atle kledde langt hår, hehe;)

Bilde tatt inne på badet er kanskje ikke det lekreste og ikke det de fleste bloggere legger ut men.. Jeg er da ikke så høytidelig og "perfekt" som mange andre prøver å fremstå som..;)

Litt fra Hvaler;-)

Her på første trening etter sommeren - og snaue 2 uker til termin. Da var det ikke så farlig å ta hensyn til disse kynnerne lenger.. Selv om det jo er litt ubehagelig! Nå skal det sies at lillemor ligger i skrå-/seteleie, så det ble med den ene styrkeøkten. Det var fortsatt forholdsvis lette vekter og 10-12 reps. Ikke tida for å dra den ut helt nå akkurat!

Nedtrekk bredt grep

Sittende roing

Enarms sidehev i kabel

Kabelcross bakside

Skulderpress med hantler

Sidehev med hantler

Pannekaker har jeg lagd en gang nå i august;) Smakte digg det - med friske bringebær fra Råde, samt jordbær og blåbær!

Ingrediensene er fra Funksjonell Mat og Norkost.

Her er flere bilder fra Hvaler - vi kosa oss sammen med Håvard, Vibeke og den flotte ungeflokken:-)

Også noen bilder fra Vannsjø. Vi kosa oss en hel uke i telt(!?) med svigerinne, svoger og unger;-) Det var utrolig deilig der - varmt og godt på en holme for oss selv. Tyra gikk løs og "passa" på uvedkommende gjester, hehe;) Jeg skal innrømme at det var en smule hett til tider, så det var godt med skygge innimellom..

Har ikke sovet i telt på mange år, også gjør jeg det som høygravid lissom!? Jaja, alt for barna! Med litt ekstra tilpasninger, går det meste;) Frode hadde fiksa "potta-potti", så det var godt å få sitte på do ja... Selv om den var plassert på det hlyeste punktet med god utsikt både for den på do og andre, hehe..;) Madrassen i teltet var en tjukk luftmadrass, den eneste bakdelen var selvfølgelig høyden - følte meg som en hvalross som vælva seg rundt hver gang jeg skulle ut og inn. Det var godt jeg og Aleksander lå på en hver! Roger hadde eget soverom - men det var muligens på grunn av snorkinga mi!? Haha, må bare oppleves! Ungene hadde det i hvert fall helt topp, og vi voksne slappa helt av:-)

Håper på en like flott sommer neste år!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Kristine

Kristine

35, Fredrikstad

Jeg er nå gravid og treningen er derfor veldig annerledes om dagen. For å bygge et lite mirakel, kreves både mer mat og hvile - og jeg lytter alltid på kroppen. Jeg debuterte i Athletic Fitness høsten 2011. Målet er å komme tilbake i enda bedre form! I mellomtiden jobber jeg med å bli godkjent Fitness - og kroppsbyggerdommer. Er ellers lidenskapelig interessert i en sunn livsstil og hard trening. Jeg synes det er gøy å lage sunn, proteinrik og variert mat, samt proteinrike kaker og bakst. Har en sønn på 6 år og en fantastisk mann, som jeg er så heldig å dele denne livsstilen med! Roger er Personlig Trener på Family Sports Club. Han har også tatt kurset Kost og Trening på NIH. Gutta mine betyr alt for meg, og nå snart ei lita tulle.. <3 På Instagram - kristinevinje

Kategorier

Arkiv

hits