Stappmett - igjen... og fjellet!

Ikke bare jeg som spiser litt for mye i jula, tenker jeg..;) Jeg har da klart å unngå mageknip og vondt, så litt bedre enn i fjor er det!

I dag har vi vært en tur hos mamma for det tradisjonelle 2.dag selskapet. Hvert år det, og opprinnelig var det hos mormor og bestefar - men de drar jo på åra og har også mindre hus enn tidligere. Vi ble nå 25 stk, koselig var det!

Lørdag 21. des var vi hos en kamerat av Roger og dama - bildet sier vel sitt!;) hehe... Nesa lyste - just saying..

Og her er junior på morgenen julaften - åpna noen gaver fra tanter og onkler vi ikke skulle være sammen med på kvelden, blir så mye på en gang! Hjelmen kommer godt med på fjellet, og gravemaskin har gått i ett siden..
Ellers så har bilder stort sett blitt tatt med kameraet, og som kjent så pleier jeg å mobilblogge - så ingen flere bilder foreløpig!

Nå har vi dratt fra mamma og er på vei til Trysil. Skal opp til Vibeke og Håvard med 5 unger, samt Palle og Helga med deres 2 jenter:-)
De dro opp i går og har allerede testa bakken!
Junior fikk flotte Fischer sprint langrennsski med støvler av mormor, også fikk han slalomutstyr av bestefar. Så her er utstyret i orden! Jeg kjøpte en ryggskinne til junior også, bedre å være føre var;) Roger har fått flotte Atomic ski og Hawx 100 støvler, så han gleder seg til å stå med eget utstyr!:-) Det er noe annet enn å leie det altså.. Jeg har med Snowboardet - synes det er mer gøy enn slalom.

Kristoffer og Tyra passer på huset - så det er langt fra tomt..;-)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Kristine

Kristine

34, Fredrikstad

Jeg debuterte i Athletic Fitness høsten 2011. Jobber hele tiden med å forbedre egne mål innen både styrkeøvelser og symmetri! Er ellers lidenskapelig interessert i i en sunn livsstil og hard trening. Jeg synes det er gøy å lage sunn, proteinrik og variert mat, samt proteinrike kaker og bakst. Har en sønn på 5 år og en fantastisk mann, som jeg er så heldig å dele denne livsstilen med! Gutta mine betyr alt for meg <3 På Instagram - kristinevinje

Kategorier

Arkiv

hits