Lucia, shopping og nissespinn!

I dag har det gått i ett, og er ikke ferdig enda! Dagen startet tidlig med Luciafeiring og lussekatter i barnehagen;) Deretter henta jeg Trude og vi dro til Strømstad. Handla litt vin og diverse. Ble noen gaver også!
Så dro vi videre til Nordby, handla litt til og møtte Marianne til lunsj. Spiste kylling chop suey, som forøvrig var veldig god.
Siste stopp ble matbutikken og handler som vanlig full kurv - skylder på at dorullene og Pepsi Max flaskene tok mye plass vel... Vel ferdig i Sverige, hasta jeg videre innom Nille for å kjøpe nisselue, kjørte junior til farmor og kledde på meg nisselue for å dra på årets Nissespinn på Family!:-)

Otto og Marianne holdt det i gang!

Her kommer Mathis med frukt! Så fine dem var, hehe..

Og Fanny!

Roger er på Norges Idrettshøyskole for siste PT - samling. Han har fått plass på Olympiatoppen hotell, så da slipper han å reise hjem på kvelden for å snu i døra... Nesten;)
Nå skal jeg straks avgårde til restaurant La Mancha og møte Hvalerjentene - det blir kost! Ha en flott adventstid og god helg:-)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Kristine

Kristine

34, Fredrikstad

Jeg debuterte i Athletic Fitness høsten 2011. Jobber hele tiden med å forbedre egne mål innen både styrkeøvelser og symmetri! Er ellers lidenskapelig interessert i i en sunn livsstil og hard trening. Jeg synes det er gøy å lage sunn, proteinrik og variert mat, samt proteinrike kaker og bakst. Har en sønn på 5 år og en fantastisk mann, som jeg er så heldig å dele denne livsstilen med! Gutta mine betyr alt for meg <3 På Instagram - kristinevinje

Kategorier

Arkiv

hits